Download Lagu DJ KAPTEN OLENG FULL BASS ♫ LAGU TIK TOK TERBARU REMIX ORIGINAL 2019 Mp3 Gratis Terbaru

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu DJ KAPTEN OLENG FULL BASS ♫ LAGU TIK TOK TERBARU REMIX ORIGINAL 2019 Gratis


Lamanya: 12:49

Ukuran: 11.86 MB

Melihat: 965,431

DJ KAPTEN OLENG FULL BASS ♫ LAGU TIK TOK TERBARU REMIX ORIGINAL 2019 Watch More Videos LAGU DJ KAPTEN OLENG : https://mouseholemusic.com/ DJ KAPTEN OLENG FULL BASS ♫ LAGU TIK TOK TERBARU REMIX ORIGINAL 2019

Title : Kapten Oleng
Artist : Nella Kharisma
Songwritter : Danang Dantz
Aransemen Musik : DJ Opus
Original Video : https://mouseholemusic.com/

Lirik Lagu DJ kapten oleng Remix :
tegane atimu gawe tatu ning atiku
derese eluh iki mergo koe sing jalari
lamise janjimu koyo ombake banyu
gedhe bantere alun nanging ra iso digugu

kroso neng awakku njobo loro njero ngilu
mikirke anggonmu sing mbubrah kahanan uripku
aku kudu piye yen wes dadi koyo ngene
tak cubo ngelalekke arep nganggo coro opo wae

kapten aku pengen oleng
mergo tresno wes ra kajen
kapten ben kabeh kelalen
aku pengen oleng

kapten gek ndang wenehono
tresno ben ra nyesek ning dodo
tombo teko loro lungo
senajan mung sedelo

uwes biasane aku mok larani
saiki pengenmu piye yen ngeneki
ngalor ngidul golek tombo
sokor sokor oleh gantine tresno

senajan iki mung sedelo
yo wes ora popo sing penting wes ra kroso
kroso larane lali ro slirane
sing wes gawe atiku oleng wae

DJ KAPTEN OLENG REMIX : DJ TERBARU : DJ REMIX : DJ TIK TOK
Playlist : https://mouseholemusic.com/

Link Download Mp3 : https://mouseholemusic.com/

Like | Comment | Subscribe | Share

Subscribe For More Update Click Here :
https://mouseholemusic.com/



Thanks For Watching !! DJ KAPTEN OLENG FULL BASS ♫ LAGU TIK TOK TERBARU REMIX ORIGINAL 2019


#dj #djopus #djterbaru #djkaptenoleng #kaptenoleng #djremix #DJOpusEmangMantul #djtiktok. Kumpulan Lagu DJ KAPTEN OLENG FULL BASS ♫ LAGU TIK TOK TERBARU REMIX ORIGINAL 2019 mp3 gratis. Semoga Anda musik bahagia. Kumpulan Lagu DJ KAPTEN OLENG FULL BASS ♫ LAGU TIK TOK TERBARU REMIX ORIGINAL 2019 2019 terbaru gratis. Kumpulan Lagu DJ KAPTEN OLENG FULL BASS ♫ LAGU TIK TOK TERBARU REMIX ORIGINAL 2019 ditemukan di website MouseHoleMusic.com - Lagu Terbaru 2019 - Indonesia terbaru

Lagu DJ KAPTEN OLENG FULL BASS ♫ LAGU TIK TOK TERBARU REMIX ORIGINAL 2019 video

Tags: dj, dj kapten oleng, dj kapten oleng remix, dj kapten oleng full bass, dj kapten oleng truk, dj kapten oleng nella kharisma, dj kapten oleng 2019, lagu kapten oleng, kapten oleng, nella kharisma, dj opus, dj terbaru, dj terbaru 2019, lagu dj, dj remix 2019, dj 2019 terbaru, dj 2019, dj tik tok, dj tik tok terbaru, lagu dj terbaru, dj tik tok remix terbaru, lagu dj remix, dj cantik, tik tok remix
Kata Kunci Terbaik: Dj Kapten Oleng

Download Lagu MP3 Terkait

Download Lagu MP3