Download Lagu Mung Riko (feat. Mahesa) Mp3 Gratis Terbaru

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Mung Riko (feat. Mahesa) Gratis

Artis: Nella Kharisma

Album: Melon Koplo 2016


Lamanya: 04:57

Ukuran: 4.50 MB

Melihat: 6,107

Download Gratis Mung Riko (feat. Mahesa) mp3 gratis. Download Gratis Mung Riko (feat. Mahesa) lagu favorit dari bulan. Download Gratis Mung Riko (feat. Mahesa) lagu terbaik tahun ini - Download Lagu - download musik gratis untuk komputer anda. Provided to YouTube by Believe SAS

Mung Riko (feat. Mahesa) · Nella Kharisma

Melon Koplo 2016

℗ Samudra Record

Released on: 2016-01-31

Music Publisher: D.R
Featured Artist: Mahesa
Author: Miswan Samudra
Composer: Miswan Samudra

Auto-generated by YouTube. Penulis dukungan dan seniman dengan berbagi lagu ini

Lagu Mung Riko (feat. Mahesa) video

Lirik lagu Mung Riko (feat. Mahesa)

Mung Riko (feat. Mahesa)
Nella Kharisma - Mung Riko Feat. Mahesa , Selawase urip iki mung kanggo riko
Seutuhne welas iki mung kanggo riko
Seneng urip iki yo mergo riko

Sing ono susahe ati dung nyanding riko
Raino lan bengi hang isun anteni
Yoro mung tekan riko
Hang isun anteni hang sun impi – impi
Yoro mun rupan riko
Selawase urip iki mung kanggo riko
Seutuhne welas iki mung kanggo riko
Suci welas iki mung isun hang nduweni
Wengi hang sun impi yo mergo riko
Seneng urip isun iki yo mergo riko
Sing ono susahe ati dung nyanding riko

Isun lan riko podo ngimbangi
Nggowo roso welas hang suci
Ulan lan lintang nyinari wengi
Welas iki madangi ati
Raino lan bengi hang isun anteni
Yoro mung tekan riko
Hang isun anteni hang sun impi – impi
Yoro mun rupan riko
Selawase urip iki mung kanggo riko
Seutuhne welas iki mung kanggo riko
Seneng urip isun iki yo mergo riko
Sing ono susahe ati dung nyanding riko

Lihat juga

Tags: Nella Kharisma, Melon Koplo 2016, Mung Riko (feat. Mahesa)

Download Lagu MP3 Terkait

Download Lagu MP3