Download Lagu Nella Kharisma - Bojo Galak (Official Music Video) Mp3 Gratis

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Nella Kharisma - Bojo Galak (Official Music Video) Gratis

Artis: Nella Kharisma

Album: Nella Hip Hop Koplo


Lamanya: 05:03

Ukuran: 4.67 MB

Melihat: 70,462,825

The song of dangdut koplo Bojo Galak by Nella Kharisma Official Music Video

To watch official music video from Samudra Record artists and other musicians, click here to subscribe: https://mouseholemusic.com/

For download song Bojo Galak by Nella Kharisma on Album Nella Hip Hop Koplo from iTunes, click here: https://mouseholemusic.com/

Also streaming song Bojo Galak by Nella Kharisma, click here:
Apple Music: https://mouseholemusic.com/
Spotify: https://mouseholemusic.com/
Joox: coming soon
Deezer: https://mouseholemusic.com/

Songwriter: Pendhoza
Music Arranger: Echo
Audio Mixing & Mastering: Juliar Studio
Videographer & Editor: 3Day Pictures

For more information Album Nella Hip Hop Koplo, click here: (https://mouseholemusic.com/

Contact us for Artist Management or Melon Management:
Tlp. : +6281259555989 (Angga Samudra)
Email : [email protected]

Enjoy & stay connected with us!
► Like us on Facebook: https://mouseholemusic.com/
► Follow us on Twitter: https://mouseholemusic.com/
► Follow us on Instagram: https://mouseholemusic.com/
► Google+ : https://mouseholemusic.com/
► Website : https://mouseholemusic.com/
► Informasi kode RBT : https://mouseholemusic.com/

Copyright © 2017 Samudra Record. All rights reserved. Mp3 Terbaru Nella Kharisma - Bojo Galak (Official Music Video) mp3 gratis. Terima kasih telah mengunjungi website kami untuk mendengar musik, bersenang-senang di sini. Mp3 Terbaru Nella Kharisma - Bojo Galak (Official Music Video) di MouseHoleMusic.com gratis. Mp3 Terbaru Nella Kharisma - Bojo Galak (Official Music Video) di MouseHoleMusic.com - Download Musik - lagu favorit dari tahun

Lagu Nella Kharisma - Bojo Galak (Official Music Video) video

Lirik lagu Nella Kharisma - Bojo Galak (Official Music Video)

Nella Kharisma - Bojo Galak (Official Music Video)
Nella Kharisma - Bojo Galak, wis nasibe kudu koyo ngene
nduwe bojo kok ra tau ngapenake
seneng muring, omongane sengak
kudu tak trimo, bojoku pancen galak

saben dino rasane ora karuan
ngerasake bojoku sing ra tau perhatian
nanging piye maneh atiku wes kadung tresno
senajan batinku ngampet ono njero dada

yo wes ben nduwe bojo sing galak
yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah
nanging aku wegah pisah

tak tompo nganggo tulus ing ati
tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone
senajan kahanane koyo ngene

sungguh keterlaluan bojoku sing saiki
kliru sitik wae aku mesti diseneni
ameh dolan ro konco kok ora diolehke
senenange nuduh dikira lungo ro liyane

yen wes ngono aku mung bisa meneng
tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng
di matamu aku iki ora tau bener
kabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinter

yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
tak tompo nganggo tulus ing ati, tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

ibarate dele sing uwis dadi tempe
kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane
abote nduwe bojo sing galak
lek ra keturutan senengane mencak-mencak

ra usah digetuni aku kudu kuat ati
nganti tekan mati sliramu tetep nang ati
distel kendo wae, tak nikmati uripe
senajane galak bojoku pancen sing bagus dhewe

kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopi
tetep cinta senajan bojoku galak

yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
tak tompo nganggo tulus ing ati, tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

yo wes ben nduwe bojo sing galak, yo wes ben sing omongane sengak
seneng nggawe aku susah, nanging aku wegah pisah
tak tompo nganggo tulus ing ati, tak trimo sliramu tekan saiki
mungkin wes dadi jodone, senajan kahanane koyo ngene

Lihat juga

Tags: nella kharisma, bojo galak, official video, music of indonesia, samudra record, bojo galak lirik, bojo galak koplo, bojo galak mp3, bojo galak karaoke, bojo galak nella kharisma, nella kharisma bojo galak, pendhoza, nella, lagu nella kharisma, nella kharisma hot, nella kharisma 2017, dangdut, dangdut koplo, dangdut koplo 2017, samudra record terbaru, samudra record 2017, official music, official music video, music video, mv

Download Lagu MP3 Terkait

Download Lagu MP3