Lagu Nella Kharisma Ft. Bayu G2B - Setyo Sehidup Semati (Official Music Video) Terbaru

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Nella Kharisma Ft. Bayu G2B - Setyo Sehidup Semati (Official Music Video) Gratis

Artis: Nella Kharisma

Album: Nella Hip Hop Koplo


Lamanya: 06:04

Ukuran: 5.52 MB

Melihat: 201,346

Download Lagu Dangdut Nella Kharisma Ft. Bayu G2B - Setyo Sehidup Semati (Official Music Video) mp3 gratis. Terima kasih telah mengunjungi website kami untuk mendengar musik, bersenang-senang di sini. Official Music Video from Nella Kharisma feat. Bayu G2B - Setyo Sehidup Semati

To watch official music video from Samudra Record artists and other musicians, click here to subscribe: https://mouseholemusic.com/

For download Setyo Sehidup Semati by Nella Kharisma feat. Bayu G2B from iTunes, click here: https://mouseholemusic.com/

Also streaming Setyo Sehidup Semati from Nella Kharisma feat. Bayu G2B, click here:
Apple Music: https://mouseholemusic.com/
Spotify: https://mouseholemusic.com/
Joox: coming soon
Deezer: https://mouseholemusic.com/

Songwriter: Bayu G2B
Music Arranger: Echo
Audio Mixing & Mastering: Juliar Studio
Videographer & Editor: 3Day Pictures

For more information Album Nella Hip Hop Koplo, click here: https://mouseholemusic.com/

Contact us for Artist Management or Melon Management:
Tlp. : +6281259555989 (Angga Samudra)
Email : [email protected]

Enjoy & stay connected with us!
► Like us on Facebook: https://mouseholemusic.com/
► Follow us on Twitter: https://mouseholemusic.com/
► Follow us on Instagram: https://mouseholemusic.com/
► Google+ : https://mouseholemusic.com/
► Website : https://mouseholemusic.com/
► Informasi kode RBT : https://mouseholemusic.com/

Copyright © 2017 Samudra Record. All rights reserved. Download Lagu Dangdut Nella Kharisma Ft. Bayu G2B - Setyo Sehidup Semati (Official Music Video) gratis hari ini. Download Lagu Dangdut Nella Kharisma Ft. Bayu G2B - Setyo Sehidup Semati (Official Music Video) lagu terbaik tahun ini - Musik - share lagu favorit saya

Lagu Nella Kharisma Ft. Bayu G2B - Setyo Sehidup Semati (Official Music Video) video

Lirik lagu Nella Kharisma Ft. Bayu G2B - Setyo Sehidup Semati (Official Music Video)

Nella Kharisma Ft. Bayu G2B - Setyo Sehidup Semati (Official Music Video)
Nella Kharisma Ft. Bayu G2b - Setyo Sehidup Semati, kowe wong wadon
sing tansah setyo ning jero atiku
aku matur sembah nuwun
kowe wes purun ngancani uripku

kangmas ojo salah
tresna iki ora mung lamis
roso sing tak jogo
tak kalungno nganti rambut memutih

urip matiku amung kanggo sliramu
semono ugo tresnoku nggo awakmu
ojo nganti ono roso kanggo liyan
tresnoku tresnomu takkan terpisahkan

kowe wong wadon, sing tansah setyo ning jero atiku
aku matur sembah nuwun, kowe wes purun ngancani uripku
kangmas ojo salah, tresna iki ora mung lamis
roso sing tak jogo, tak kalungno nganti rambut memutih


urip matiku amung kanggo sliramu
semono ugo tresnoku nggo awakmu
ojo nganti ono roso kanggo liyan
tresnoku tresnomu takkan terpisahkan

ra ono kata sing biso ngibaratke awakmu
seko beribu wanito amung kowe tresnaku
sliramu sing paling ngerteni apik lan elekke aku
matur sembah nuwun wes ngancani sisa uripku
senadyan akeh pacoban tresnaku tetap bertahan
ojo nganti dhewe kegudo tresna marang liyan
janji setyo sehidup semati
nganti akhir zaman sliramu takkan terganti

urip matiku amung kanggo sliramu
semono ugo tresnoku nggo awakmu
ojo nganti ono roso kanggo liyan
tresnoku tresnomu takkan terpisahkan

percoyo awakku tresnoku mung kowe
podo ngelingake yen ono salahe
aku ro sliramu kekal sak lawase
amung maut sing mampu memisahke
Gusti wes maringi anugerah paling terindah
sing bakal tak jogo nganti nafas terhenti, ku bersumpah
susah bungah hadapi bersama
agar cinta kita abadi tuk selamanya

kowe wong wadon, sing tansah setyo ning jero atiku
aku matur sembah nuwun, kowe wes purun ngancani uripku
kangmas ojo salah, tresna iki ora mung lamis
roso sing tak jogo, tak kalungno nganti rambut memutih

Lihat juga

Tags: nella kharisma, bayu g2b, setyo sehidup semati, s3, official video, dangdut koplo, music of indonesia, samudra record, setyo sehidup semati lirik, setyo sehidup semati koplo, setyo sehidup semati karaoke, setyo sehidup semati nella, nella setyo sehidup semati, nella kharisma 2018, nella kharisma terbaru 2018, dangdut koplo 2018, dangdut koplo terbaru 2018, nella, samudra record 2018, samudra record terbaru 2018, music, music video, official music, official music video, mv

Download Lagu MP3 Terkait

Download Lagu MP3