Download Lagu Nella Kharisma - KEPALANG RESTU ( Official Music Video ) [HD] Full Album

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Nella Kharisma - KEPALANG RESTU ( Official Music Video ) [HD] Terbaru


Lamanya: 04:12

Ukuran: 3.89 MB

Melihat: 28,676

Download Mp3 Lagu Nella Kharisma - KEPALANG RESTU ( Official Music Video ) [HD] di MouseHoleMusic.com mp3. Download Mp3 Lagu Nella Kharisma - KEPALANG RESTU ( Official Music Video ) [HD] di MouseHoleMusic.com - Download Lagu Gratis - share lagu favorit saya. Didukung oleh situs-situs seperti dan berbagi artikel. Download Mp3 Lagu Nella Kharisma - KEPALANG RESTU ( Official Music Video ) [HD] mp3 gratis. KEPALANG RESTU

Artis : Nella Kharisma

Pencipta : Zulfikar

Aktifkan NSP (Telkomsel) Lagu Kepalang Restu By Nella Kharisma

Ketik RESGD sms ke 1212 (Song1)

Ketik RESGI sms ke 1212 (Song2)

*****
Mung liwat angina rak titipke roso kangenku
Pangestu wong tuwone ora biso tak tuku
Peteng tahun neng tanggalanku
Tak tandai garis abang

Ra kroso tali katresnanku karo kowe wis sakmene
Langit peteng ra ono mendung
Kabar sing nyesekne ati
Tresnaku kepalang restu wong tuwone
Tresnaku bacut adoh

Mung liwat angina tak titipke roso kangenku
Pangestu wong tuwone ora biso tak tuku
Tanganku ra biso maneh gandeng tangene
Crito lan ngguyu barengan mung dadi mimpiku

*****
Official Video Nella Kharisma :

KISAH KASIH DI SEKOLAH https://mouseholemusic.com/
AKU BUKAN WIFI https://mouseholemusic.com/
SEMAKIN CINTA https://mouseholemusic.com/
APA SALAH DAN DOSAKU https://mouseholemusic.com/
PERCUMA https://mouseholemusic.com/
KAMU SESUATU https://mouseholemusic.com/
GOYANG NASI PADANG https://mouseholemusic.com/
GOYANG DAYUNG https://mouseholemusic.com/

*****
CONTACT PELITA UTAMA

Twitter: https://mouseholemusic.com/
Instagram: https://mouseholemusic.com/
Phone: Rina +62813 1557 9011

Lagu Nella Kharisma - KEPALANG RESTU ( Official Music Video ) [HD] video

Lirik lagu Nella Kharisma - KEPALANG RESTU ( Official Music Video ) [HD]

Nella Kharisma - KEPALANG RESTU ( Official Music Video ) [HD]
Nella Kharisma - Kepalang Restu, mung liwat angina rak titipke roso kangenku
pangestu wong tuwone ora biso tak tuku
peteng tahun neng tanggalanku
tak tandai garis abang

ra kroso tali katresnanku karo kowe wis sakmene
langit peteng ra ono mendung
kabar sing nyesekne ati
tresnaku kepalang restu wong tuwone
tresnaku bacut adoh

mung liwat angina tak titipke roso kangenku
pangestu wong tuwone ora biso tak tuku
tanganku ra biso maneh gandeng tangene
crito lan ngguyu barengan mung dadi mimpiku

peteng tahun neng tanggalanku
tak tandai garis abang

ra kroso tali katresnanku karo kowe wis sakmene
langit peteng ra ono mendung
kabar sing nyesekne ati
tresnaku kepalang restu wong tuwone
tresnaku bacut adoh

mung liwat angina tak titipke roso kangenku
pangestu wong tuwone ora biso tak tuku
tanganku ra biso maneh gandeng tangene
crito lan ngguyu barengan mung dadi mimpiku

mung liwat angina tak titipke roso kangenku
pangestu wong tuwone ora biso tak tuku
tanganku ra biso maneh gandeng tangene
crito lan ngguyu barengan mung dadi mimpiku

crito lan ngguyu barengan mung dadi mimpiku

Lihat juga

Tags: nella kharisma, kepalang restu, laguhits, nella kharisma terbaru, pelita utama

Download Lagu MP3 Terkait

Download Lagu MP3