Download Lagu Nella Kharisma - Kependem Tresno versi GuyonWaton | Official Video Mp3 Gratis

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Nella Kharisma - Kependem Tresno versi GuyonWaton | Official Video Terbaru

Artis: Various Artists, Nella Kharisma


Lamanya: 05:12

Ukuran: 4.82 MB

Melihat: 8,702,874

Download Musik Terbaru Nella Kharisma - Kependem Tresno versi GuyonWaton | Official Video mp3 gratis. Download Musik Terbaru Nella Kharisma - Kependem Tresno versi GuyonWaton | Official Video di MouseHoleMusic.com mp3. Download Musik Terbaru Nella Kharisma - Kependem Tresno versi GuyonWaton | Official Video di MouseHoleMusic.com - Lagu Terbaru 2020 - share lagu favorit saya. Semoga Anda musik bahagia. Menggunakan part versinya Guyon Waton Lagu Kependem Tresno termerdu dari Nella Kharisma.

Title : Kependem Tresno
Artis : Nella Kharisma
Songwriter : Agung Pradanta
Album : OM. Sakha 2 Best of Nella Kharisma

AVAILABLE ON
iTunes : http://
Spotify : http://
Amazon : http://
Deezer : http://

official website
https://mouseholemusic.com/

find us
facebook : https://mouseholemusic.com/
twitter : https://mouseholemusic.com/
instagram : https://mouseholemusic.com/

Telp : 0813-3640-9227
Email : [email protected]
Produksi : Khatulistiwa Record

Copyright © 2018 Khatulistiwa Record. All rights reserved.

#NellaKharisma
#OmSakha

Lagu Nella Kharisma - Kependem Tresno versi GuyonWaton | Official Video video

Lirik lagu Nella Kharisma - Kependem Tresno versi GuyonWaton | Official Video

Nella Kharisma - Kependem Tresno versi GuyonWaton | Official Video
Nella Kharisma - Kependem Tresno, cubo rungokno nyanyian iki
nyeritakne tresno seng kependem ono neng dodo
kudu kepiye, aku mesti piye
yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene

cubo rungokno nyanyian iki
nyeritakne tresno seng kependem ono neng dodo
kudu kepiye, aku mesti piye
yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene

senajan kowe wes karo liyane
nanging tresnoku ro kowe ora iso tak lalekke

ora bakal ilang tresnoku dinggo kowe
wes tak tutup atiku dinggo liyane
mergo kowe seng paling tak tresnani
senajan tresno iki mung kependem ning ati


cubo rungokno nyanyian iki
nyeritakne tresno seng kependem ono neng dodo
kudu kepiye, aku mesti piye
yen pancen dalane uripku iki kudu koyo ngene

senajan kowe wes karo liyane
nanging tresnoku ro kowe ora iso tak lalekke

ora bakal ilang tresnoku dinggo kowe
wes tak tutup atiku dinggo liyane
mergo kowe seng paling tak tresnani
senajan tresno iki mung kependem ning ati

ora bakal ilang tresnoku dinggo kowe
wes tak tutup atiku dinggo liyane
mergo kowe seng paling tak tresnani
senajan tresno iki mung kependem ning ati
senajan tresno iki mung kependem ning ati

Lihat juga

Tags: khatulistiwa record, dangdut koplo, dangdut terbaru, koplo terbaru, guyon waton, lagista, nella kharisma terbaru, nella kharisma lagista, kependem tresno lagista

Download Lagu MP3 Terkait

Download Lagu MP3