Download Lagu Nella Kharisma - Konco Mesra (Official Music Video) Mp3 Gratis

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Nella Kharisma - Konco Mesra (Official Music Video) Gratis

Artis: Nella Kharisma

Album: Album Rojo


Lamanya: 05:08

Ukuran: 4.66 MB

Melihat: 94,249,637

Official music video by Nella Kharisma - "Konco Mesra". Download or streaming now Nella Kharisma - "Konco Mesra" on album "Nella Kharisma Special NDX": https://mouseholemusic.com/

Cara Mengaktifkan RBT dari Nella Kharisma - "Konco Mesra":
XL/Axis: ketik 10343401 kirim ke 1818
Telkomsel: ketik TRDSA kirim ke 1212
Indosat: ketik SET 53084600 kirim ke 808

Songwriter: R. Husin Albana
Music Arranger: Melon Music
Audio Mixing & Mastering: Juliar Studio
Videographer & Editor: 3Day Pictures
Music label: Samudra Record

- Watch Top songs by Nella Kharisma - Samudra Record: https://mouseholemusic.com/
- Watch official music video from artist & other musician Samudra Record: https://mouseholemusic.com/
- Subscribe our official channel Samudra Record for new update videos from Nella Kharisma: https://mouseholemusic.com/

Contact our Management:
Tlp. : +6281259555989 (Angga Samudra)
Email : [email protected]

► Like us on Facebook: https://mouseholemusic.com/
► Follow us on Twitter: https://mouseholemusic.com/
► Follow us on Instagram: https://mouseholemusic.com/
► Google+ : https://mouseholemusic.com/
► Website : https://mouseholemusic.com/
► Informasi kode RBT : https://mouseholemusic.com/

#NellaKharisma #KoncoMesra #SamudraRecord
Music video by Nella Kharisma performing Konco Mesra. © 2016 Samudra Record. Lagu Mp3 Terbaru Nella Kharisma - Konco Mesra (Official Music Video) mp3 gratis. Lagu Mp3 Terbaru Nella Kharisma - Konco Mesra (Official Music Video) 2020 full album. Lagu Mp3 Terbaru Nella Kharisma - Konco Mesra (Official Music Video) ditemukan di website MouseHoleMusic.com - Download Lirik Lagu Terbaru - lagu terbaru dari penyanyi Indonesia. Share artikel untuk mendukung kami

Lagu Nella Kharisma - Konco Mesra (Official Music Video) video

Lirik lagu Nella Kharisma - Konco Mesra (Official Music Video)

Nella Kharisma - Konco Mesra (Official Music Video)
Nella Kharisma - Konco Mesra, yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno

yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok dukung
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
ini semua karena hubungan pertemanan
kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

adem panas awakku gara-gara kamu
nyibakke atiku, gati menyang aku
sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu
tansah nyoto keroso konco dadi tresno


nggereges awak ku naliko mepet sliramu
mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
bingung rasane atiku kepiye nyikapi
biyene konco suwi sak iki tak tresnani

yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno

yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok dukung
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

sungguh sayang aku tak bisa langsung mengungkapkan
perasaan yang ku simpan buat ku tak tenang
ini semua karena hubungan pertemanan
kau sudah biasa anggap ku sebagai kawan

adem panas awakku gara-gara kamu
nyibakke atiku, gati menyang aku
sampek kegowo turu, ngimpi ngusap pipimu
tansah nyoto keroso konco dadi tresno

nggereges awak ku naliko mepet sliramu
mung tak sawang esemmu sumebyar nong atiku
bingung rasane atiku kepiye nyikapi
biyene konco suwi sak iki tak tresnani

yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno

yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok dukung
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

yen tak sawang sorote mripatmu
jane ku ngerti ono ati sliramu
nanging anane mung sewates konco
podo ra wanine ngungkapke tresno

yen ku pandang gemerlap nyang mripatmu
terpampang gambar waru ning atimu
nganti kapan abot iku ora mok dukung
mung dadi konco mesra mergo kependem cinta

Lihat juga

Tags: nella kharisma, konco mesra, official video, music of indonesia, samudra record, konco mesra lirik, konco mesra koplo, konco mesra mp3, konco mesra karaoke, konco mesra nella kharisma, nella kharisma konco mesra, r husin albana, dangdut koplo, dangdut koplo 2016, nella, samudra record terbaru, samudra record terbaru 2017, official music, official music video, nella lovers, konco mesra nella, lagu konco mesra
Kata Kunci Terbaik: Konco Mesra

Download Lagu MP3 Terkait

Download Lagu MP3