Download Lagu Nella Kharisma - Mantan Djancuk [OFFICIAL] Full Album

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Nella Kharisma - Mantan Djancuk [OFFICIAL] Terbaru

Artis: Nella Kharisma


Lamanya: 04:45

Ukuran: 4.41 MB

Melihat: 791,825

Musik Mp3 Nella Kharisma - Mantan Djancuk [OFFICIAL] 2020 terbaru gratis. Musik Mp3 Nella Kharisma - Mantan Djancuk [OFFICIAL] ditemukan di website MouseHoleMusic.com - Musik - Indonesia terbaru. Musik Mp3 Nella Kharisma - Mantan Djancuk [OFFICIAL] mp3 gratis. Didukung oleh situs-situs seperti dan berbagi artikel. Official Music Video

Title : Mantan Djancuk
Artist : Nella Kharisma
Songwritter : Abil SKA 86
Album : Duta Nirwana Music Vol. 9 "REMBULAN"

Lirik

jarene koe iseh tresno ning aku
jarene koe iseh kelingan ning awakku
koe inbox talking talking karo aku

wes sue ora ketemu, jare koe rindu
wes sue ra nyawang koe, ku dadi melu rindu
gawe piker, piker keh sing du du du du

woouooo namun lihat apa yang terjadi
ternyata semua itu palsu
janjine pengen ketemu karo aku
nanging ra ono buktine, jebule koe ngapusi

sayang, jarene koe masih sayang
jare koe ngroso kelangan neng aku
sayang, tapi koe kok malah lungo
koe lungo karo wong liyo, pancen koe tego

asem tenan atiku dinggo dolanan
tresnoku seng masih utuh koe gawe runtuh
djancuk tenan, koe mantan djancuk tenan

yo wis ben aku terimo senadyan ajur atiku
yo wis ben aku saiki cukup tau wae
pancen omonge kecut, kecut koyo banyu ciu

woouooo dan lihatlah apa yang terjadi
ternyata semua itu palsu
janjine pengen ketemu karo aku
nanging ra ono buktine, jebule koe ngapusi

sayang, jarene koe masih sayang
jare koe ngroso kelangan neng aku
sayang, tapi koe kok malah lungo
koe lungo karo wong liyo, pancen koe tego

Copyright © 2019 Milady Record. All rights reserved

Lagu Nella Kharisma - Mantan Djancuk [OFFICIAL] video

Lirik lagu Nella Kharisma - Mantan Djancuk [OFFICIAL]

Nella Kharisma - Mantan Djancuk [OFFICIAL]
Nella Kharisma - Mantan Djancuk, jarene koe iseh tresno ning aku
jarene koe iseh kelingan ning awakku
koe inbox talking talking karo aku

wes sue ora ketemu, jare koe rindu
wes sue ra nyawang koe, ku dadi melu rindu
gawe piker, piker keh sing du du du du

woouooo namun lihat apa yang terjadi
ternyata semua itu palsu
janjine pengen ketemu karo aku
nanging ra ono buktine, jebule koe ngapusi

sayang, jarene koe masih sayang
jare koe ngroso kelangan neng aku
sayang, tapi koe kok malah lungo
koe lungo karo wong liyo, pancen koe tego

asem tenan atiku dinggo dolanan
tresnoku seng masih utuh koe gawe runtuh
djancuk tenan, koe mantan djancuk tenan

yo wis ben aku terimo senadyan ajur atiku
yo wis ben aku saiki cukup tau wae
pancen omonge kecut, kecut koyo banyu ciu

woouooo dan lihatlah apa yang terjadi
ternyata semua itu palsu
janjine pengen ketemu karo aku
nanging ra ono buktine, jebule koe ngapusi

sayang, jarene koe masih sayang
jare koe ngroso kelangan neng aku
sayang, tapi koe kok malah lungo
koe lungo karo wong liyo, pancen koe tego

Lihat juga

Tags: milady record, record lable, indonesia, lagu dangdut, konser musik, duta nirwana, nella kharisma, nella kharisma terbaru, duta nirwana terbaru, ska 86, mantan djancuk

Download Lagu MP3 Terkait

Download Lagu MP3