Download Lagu Nella Kharisma - Pamer Bojo [OFFICIAL] Mp3 Gratis

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Nella Kharisma - Pamer Bojo [OFFICIAL] Terbaru

Artis: Nella Kharisma


Lamanya: 04:53

Ukuran: 4.52 MB

Melihat: 11,017,658

Penulis dukungan dan seniman dengan berbagi lagu ini. Download Lagu Mp3 Baru Nella Kharisma - Pamer Bojo [OFFICIAL] 2020 terbaru gratis. Download Lagu Mp3 Baru Nella Kharisma - Pamer Bojo [OFFICIAL] ditemukan di website MouseHoleMusic.com - Download Lagu - Indonesia terbaru. Official Music Video

Title : Pamer Bojo
Artist : Nella Kharisma
Songwritter : Didi Kempot
Album : Duta Nirwana music Vol. 8 "JANGAN NGET - NGETAN"


Lirik

PAMER BOJO

Koyo ngene rasane wong nandang kangen,
Rino wengi atiku rasane peteng..
Tansah kelingan kepingin nyawang,
Sedelo wae uwis emoh tenan..

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni..
Nangis batinku nggrantes uripku..
Teles kebes netes eluh neng dadaku..

Reff:

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku..
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku..

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku..

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni..
Nangis batinku nggrantes uripku..
Teles kebes netes eluh neng dadaku..

Reff:

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku..
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku..

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku..

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…


Copyright © 2019 Milady Record. All rights reserved.. Official Music Video

Title : Pamer Bojo
Artist : Nella Kharisma
Songwritter : Didi Kempot
Album : Duta Nirwana music Vol. 8 "JANGAN NGET - NGETAN"


Lirik

PAMER BOJO

Koyo ngene rasane wong nandang kangen,
Rino wengi atiku rasane peteng..
Tansah kelingan kepingin nyawang,
Sedelo wae uwis emoh tenan..

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni..
Nangis batinku nggrantes uripku..
Teles kebes netes eluh neng dadaku..

Reff:

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku..
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku..

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku..

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Cidro janji tegane kowe ngapusi,
Nganti seprene suwene aku ngenteni..
Nangis batinku nggrantes uripku..
Teles kebes netes eluh neng dadaku..

Reff:

Dudu klambi anyar
Sing neng njero lemariku..
Nanging bojo anyar
Sing mbok pamerke neng aku..

Dudu wangi mawar
Sing tak sawang neng mripatku..
Nanging kowe lali,
Nglarani wong koyo aku..

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…

Nengopo seneng aku,
Yen mung gawe laraku..
Pamer bojo anyar
Neng ngarepku…


Copyright © 2019 Milady Record. All rights reserved. Download Lagu Mp3 Baru Nella Kharisma - Pamer Bojo [OFFICIAL] mp3 gratis

Lagu Nella Kharisma - Pamer Bojo [OFFICIAL] video

Tags: milady record, record lable, indonesia, lagu dangdut, konser musik, duta nirwana
Kata Kunci Terbaik: Bojo Anyar, Pamer Bojo

Download Lagu MP3 Terkait

Download Lagu MP3