Download Lagu NELLA KHARISMA PANTAI KLAYAR (SINGO BUDAYO) Mp3 Gratis

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu NELLA KHARISMA PANTAI KLAYAR (SINGO BUDAYO) Terbaru


Lamanya: 05:08

Ukuran: 4.66 MB

Melihat: 1,536,831

DAPAT PRODUKSI CAGAR SENI RECORD. Lagu Mp3 NELLA KHARISMA PANTAI KLAYAR (SINGO BUDAYO) mp3 gratis. Lagu Mp3 NELLA KHARISMA PANTAI KLAYAR (SINGO BUDAYO) gratis hari ini. Lagu Mp3 NELLA KHARISMA PANTAI KLAYAR (SINGO BUDAYO) lagu terbaik tahun ini - Lirik Lagu - share lagu favorit saya. Penulis dukungan dan seniman dengan berbagi lagu ini

Lagu NELLA KHARISMA PANTAI KLAYAR (SINGO BUDAYO) video

Lirik lagu NELLA KHARISMA PANTAI KLAYAR (SINGO BUDAYO)

NELLA KHARISMA PANTAI KLAYAR (SINGO BUDAYO)
Nella Kharisma - Pantai Klayar, tulung sawangen, sawangen aku
sing nandang rindu
oh tulung muliho nadyan sedelo
aku wis lilo

samar ati iki samar
yen nganti kowe lali
janjimu ning pantai klayar

samar ati iki samar
yen nganti kowe tego
ninggal aku ganti pacar hoo uooo

sedelo wae aku ora biso
aduh kowe ning opo ninggalke lungo
sekedep netro aku ora lilo
yen kowe nganti nggandeng karo wong liyo hoo uooo


tulung sawangen, sawangen aku sing nandang rindu
oh tulung muliho nadyan sedelo aku wis lilo

samar ati iki samar
yen nganti kowe lali janjimu ning pantai klayar
samar ati iki samar
yen nganti kowe tego ninggal aku ganti pacar hoo uooo

sedelo wae aku ora biso
aduh kowe ning opo ninggalke lungo
sekedep netro aku ora lilo
yen kowe nganti nggandeng karo wong liyo hoo uooo

birune segoto kutho pacitan
nyimpen janjimu seprene ra biso ilang
birune segoto kutho pacitan
pantai klayar sing nyimpen sewu kenangan hoouooo

Lihat juga

Tags: nella kharisma 2017, music, lagu nella kharisma, lagu lagu nella kharisma, tergalau, nella kharisma terbaru, terbaru, indonesia, nella kharisma full, terpopuler

Download Lagu MP3 Terkait

Download Lagu MP3