Download Lagu NELLA KHARISMA - RAJODO (OFFICIAL VIDEO) Mp3 Gratis

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu NELLA KHARISMA - RAJODO (OFFICIAL VIDEO) Terbaru


Lamanya: 05:14

Ukuran: 4.76 MB

Melihat: 5,477,372

Share artikel untuk mendukung kami. Download Music Gratis NELLA KHARISMA - RAJODO (OFFICIAL VIDEO) mp3 gratis. Subscribe : https://mouseholemusic.com/
Spotify Streaming : https://mouseholemusic.com/
Buy Mp3 : https://mouseholemusic.com/

CP untuk Off Air : 081235447667` (wa)
Go follow semua media sosial Ilux
Instagram : https://mouseholemusic.com/
Twitter : @ilux_id
Facebook fan page https://mouseholemusic.com/. Download Music Gratis NELLA KHARISMA - RAJODO (OFFICIAL VIDEO) 2020 terbaru gratis. Download Music Gratis NELLA KHARISMA - RAJODO (OFFICIAL VIDEO) ditemukan di website MouseHoleMusic.com - Lagu Terbaru 2020 - Indonesia terbaru

Lagu NELLA KHARISMA - RAJODO (OFFICIAL VIDEO) video

Lirik lagu NELLA KHARISMA - RAJODO (OFFICIAL VIDEO)

NELLA KHARISMA - RAJODO (OFFICIAL VIDEO)
Nella Kharisma - Rajodo, Maafkanku kali ini harus pergi
Meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati
Kelingan tresnoku ora direstui

Mama papa maafkan aku yang tak bisa
Membawa calon mantumu muleh
Mergo anakmu iki ra diparingi restu
Marang calon besanmu

Sak tenane ati iki loro loro loro
Cintaku terhalang oleh restune wong tuo
Jarene janjimu urip bareng nganti bongko
Nyatane saiki kowe digondol wong liyo

Nyesek jejeg nong ati
Nyekseni kowe rabi
Lilo dadi dedungo
Ngarep tekanmu dadi dudo

Karepe ati tetep nglakoni masio ra direstui
Tapine kowe wedi mengko dicap anak rak berbakti
Yen pancen ngono anane abote sing keroto iki
Kersane isun biyen hang nyonggo ugo deweni

Maafkanku kali ini harus pergi
Meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati
Kelingan tresnoku ora direstui

Mama papa maafkan aku yang tak bisa
Membawa calon mantumu muleh
Mergo anakmu iki ra diparingi restu
Marang calon besanmu

Sak tenane ati iki loro loro loro
Cintaku terhalang oleh restune wong tuo
Jarene janjimu urip bareng nganti bongko
Nyatane saiki kowe digondol wong liyo

Nyesek jejeg nong ati
Nyekseni kowe rabi
Lilo dadi dedungo
Ngarep tekanmu dadi dudo

Karepe ati tetep nglakoni masio ra direstui
Tapine kowe wedi mengko dicap anak ra berbakti
Yen pancen ngono anane abote seng keroto iki
Kersane isun biyen hang nyonggo ugo deweni

Maafkanku kali ini harus pergi
Meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati
Kelingan tresnoku ora direstui

Maafkanku kali ini harus pergi
Meninggalkan kamu yang aku sayangi
Banyu moto iki mili nguras ati
Kelingan tresnoku ora direstui

Lihat juga

Tags: samudra record, safari record, bw record, banyuwangi record, ilux, vita alvia, via vallen, nella kharisma, sanksi band, rajodo, rajodo 2, rajodo 3, nella rajodo, rajodo live, via vallen rajodo, via rajodo, via rajodo 2, jihan audy, jihan rajodo, jihan rajodo live, via rajodo live, nella rajodo live, rajodo edot, vita alvia rajodo, vita rajodo, heppy rajodo, heppy asmara, ilux official

Download Lagu MP3 Terkait

Download Lagu MP3