Download Nella Kharisma - Udan Janji [OFFICIAL], lagu terbaru 2020

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Nella Kharisma - Udan Janji [OFFICIAL] Gratis

Artis: Nella Kharisma


Lamanya: 06:43

Ukuran: 6.22 MB

Melihat: 7,689,386

Official Music Video

Title : Udan Janji
Artist : Nella Kharisma
Songwritter : R. Husin Albana
Album : Duta Nirwana Vol. 6 “CINTA TERLARANG”

Copyright © 2018 Milady Record. All rights reserved.

#DutaNirwana
#NellaKharisma
#NellaKharismaUdanJanji. Didukung oleh situs-situs seperti dan berbagi artikel. Gratis Download Mp3 Nella Kharisma - Udan Janji [OFFICIAL] mp3 gratis. Gratis Download Mp3 Nella Kharisma - Udan Janji [OFFICIAL] 2020 terbaru gratis. Gratis Download Mp3 Nella Kharisma - Udan Janji [OFFICIAL] ditemukan di website MouseHoleMusic.com - Lagu Tebaru - Indonesia terbaru

Lagu Nella Kharisma - Udan Janji [OFFICIAL] video

Lirik lagu Nella Kharisma - Udan Janji [OFFICIAL]

Nella Kharisma - Udan Janji [OFFICIAL]
Nella Kharisma - Udan Janji, semilir angin dalu sumripit roso ning ati
soyo nambahi roso kasmara iki
pirang-pirang bengi tansah tak enteni
nanging raono teko nugemi janjimu

padange rembulan sing ngancani sepiku
suwi ngenteni raono tekamu
pirang-pirang bengi mung tak sawang langit
nangis netes eluhku, geloning atiku

raono banyu sing nelesi ning pelataran
nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran
raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
nanging mung udan janjimu sing deres gawe geloning ati

ojo mung paring janji, nganti kapan nyekso kangenku
nganti seprene raono tekamu


semilir angin dalu sumripit roso ning ati
soyo nambahi roso kasmara iki
pirang-pirang bengi tansah tak enteni
nanging raono teko nugemi janjimu

padange rembulan sing ngancani sepiku
suwi ngenteni raono tekamu
pirang-pirang bengi mung tak sawang langit
nangis netes eluhku, geloning atiku

raono banyu sing nelesi ning pelataran
nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran
raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
nanging mung udan janjimu sing deres gawe geloning ati

ojo mung paring janji, nganti kapan nyekso kangenku
nganti seprene raono tekamu

raono banyu sing nelesi ning pelataran
nanging mung udan janjimu nelesi atiku sing kasmaran
raono banyu sing nelesi mudun ning bumi
nanging mung udan janjimu sing deres gawe geloning ati

ojo mung paring janji, nganti kapan nyekso kangenku
nganti seprene raono tekamu

Lihat juga

Tags: milady record, indonesia, konser musik, Nella Kharisma - Udan Janji [OFFICIAL], lagu, dangdut, koplo, terbaru, terpopuler, tergalau, 2018, Nella, Kharisma, nellalovers, nella fan club, lagu nella baru, udan, janji, top tracks indonesia

Download Lagu MP3 Terkait

Download Lagu MP3