Download Lagu Sayang 10 - Nella kharisma OFFICIAL VIDEO || dangdut koplo 2018 Mp3 Gratis Terbaru

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Sayang 10 - Nella kharisma OFFICIAL VIDEO || dangdut koplo 2018 Terbaru


Lamanya: 03:51

Ukuran: 3.56 MB

Melihat: 19,939

Free Download Musik Sayang 10 - Nella kharisma OFFICIAL VIDEO || dangdut koplo 2018 lagu favorit dari bulan. Free Download Musik Sayang 10 - Nella kharisma OFFICIAL VIDEO || dangdut koplo 2018 lagu terbaik tahun ini - Download Lagu - download musik gratis untuk komputer anda. Free Download Musik Sayang 10 - Nella kharisma OFFICIAL VIDEO || dangdut koplo 2018 mp3 gratis. Penulis dukungan dan seniman dengan berbagi lagu ini.

Lagu Sayang 10 - Nella kharisma OFFICIAL VIDEO || dangdut koplo 2018 video

Lirik lagu Sayang 10 - Nella kharisma OFFICIAL VIDEO || dangdut koplo 2018

Sayang 10 - Nella kharisma OFFICIAL VIDEO || dangdut koplo 2018
Nella Kharisma - Sayang 10, sayang, aku iki kangen karo kowe
wes telung tahun aku mok tinggalne
sesek rasane ati ditinggal sang kekasih
merana ku hidup sendiri

wes suwi ku ngenteni bareng rotasi bumi
awan bengi ku dungo, ngarep kowe teko
nganti nangis getih putih kowe tetep ora mulih
ra eling janjine

sayang, aku iki kangen karo kowe
wes telung tahun aku mok tinggalne
sesek rasane ati ditinggal sang kekasih
merana ku hidup sendiri

sepurane ra ngabari, aku iki isih nguli
golek rejeki gawe ngajak kowe rabi
ojo mikir aku lali, sak tenane tresno iki
mung kanggo kowe sampe tekane pati


ben dino ku wiritan nganti diwedeni setan
ben dino njumuk wudu, berdoa nganti khusyu’
semua itu ku lakukan hanya untuk kamu, sayang
ngarep kamu pulang

sayang, aku iki kangen karo kowe
wes telung tahun aku mok tinggalne
sesek rasane ati ditinggal sang kekasih
merana ku hidup sendiri

sepurane ra ngabari, aku iki isih nguli
golek rejeki gawe ngajak kowe rabi
ojo mikir aku lali, sak tenane tresno iki
mung kanggo kowe sampe tekane pati

sayang, aku iki kangen karo kowe
wes telung tahun aku mok tinggalne
sesek rasane ati ditinggal sang kekasih
merana ku hidup sendiri

sepurane ra ngabari, aku iki isih nguli
golek rejeki gawe ngajak kowe rabi
ojo mikir aku lali, sak tenane tresno iki
mung kanggo kowe sampe tekane pati

ojo mikir aku lali, sak tenane tresno iki
mung kanggo kowe sampe tekane pati

Lihat juga

Tags: #nellakharisma #sayang #newlagista

Download Lagu MP3 Terkait

Download Lagu MP3