Download Lagu Via Vallen - Kimcil Kepolen (Official Music Video) Full Album

Dengar lagu online (Klikdan...)

Download Lagu Via Vallen - Kimcil Kepolen (Official Music Video) Gratis

Artis: Nella Kharisma

Album: Nella Kharisma Special NDX


Lamanya: 04:13

Ukuran: 3.83 MB

Melihat: 39,607,171

Didukung oleh situs-situs seperti dan berbagi artikel. Download Music Gratis Via Vallen - Kimcil Kepolen (Official Music Video) lagu favorit dari bulan. Download Music Gratis Via Vallen - Kimcil Kepolen (Official Music Video) lagu terbaik tahun ini - Download Lagu Terbaru - download musik gratis untuk komputer anda. Via Vallen - Kimcil Kepolen (Official Music Video)
Download & streaming song "Kimcil Kepolen" - Via Vallen on Album Kompilasi Best Via Vallen, click here: https://mouseholemusic.com/

Songwriter by NDX a.k.a Familia
Music Arranger by Echo
Mixing & Mastering by Juliar Studio
Directed by 3Day Pictures
℗ & © 2016 SAMUDRA RECORD

- Watch official music video from artist & other musician Samudra Record: https://mouseholemusic.com/
- Subscribe our official channel Samudra Record for new update videos from Via Vallen: https://mouseholemusic.com/

For more information Album Best Via Vallen, click here: https://mouseholemusic.com/

Contact our Management:
Tlp. : +6281259555989 (Angga Samudra)
Email : [email protected]

Enjoy & stay connected with us!
► Like us on Facebook: https://mouseholemusic.com/
► Follow us on Twitter: https://mouseholemusic.com/
► Follow us on Instagram: https://mouseholemusic.com/
► Google+ : https://mouseholemusic.com/
► Website : https://mouseholemusic.com/
► Informasi kode RBT : https://mouseholemusic.com/

#ViaVallen #SamudraRecord
Music video by Via Vallen performing Kimcil Kepolen. © 2016 Samudra Record. Download Music Gratis Via Vallen - Kimcil Kepolen (Official Music Video) mp3 gratis

Lagu Via Vallen - Kimcil Kepolen (Official Music Video) video

Lirik lagu Via Vallen - Kimcil Kepolen (Official Music Video)

Via Vallen - Kimcil Kepolen (Official Music Video)
Via Vallen - Kimcil Kepolen, Pancene koe pabu nuruti ib-mu
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Ku ngerti sifatmu bedo karo awakku iki
Ono opo kok koe bedo karo aku iki
Opo aku salah nek aku tresno koe
Po pendak dino atimu enenge gelisah

Mending aku ro koe koreksi dewe-dewe
Ojo waton tumindak nek kuwi ora becik
Mergo sak iki tresno enenge gor bondo
Menang rupo kalah rupo aku ora popo

Pancene koe pabu nuruti ib-mu
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Pisan pindo aku percoyo ro omonganmu
Jebul saiki koe wes keconangan neng mburiku
Koe selingkuh ro konc-ku cerakku iki
Opo dumeh aku wong kere langsung tok larani

Jaremu nek ra fu koe ora I love you
Jaremu nek ra ninja koe ora cinta
Nanging pie meneh aku wong ra nduwe
Kalah bondo menang rupo kuwi saklawase

Pancene koe pabu nuruti ib-mu
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Yonek koe ra iso trimo opo enenge
Gor isone ngoyak bondo kuwi ciri khase
Pancen koe konco neng atimu wuto
Menang rupo moto bondo kui pancen koe

Aku wes ra betah ngrasake sifatmu
Mending aku tak pisah ninggalke sliramu
Ojo rumongso bisa nek koe ora iso
Atiku wes ra kuat rasane pengen njepat

Pancene koe pabu nuruti ib-mu
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Pancene koe pabu nuruti ib-mu
Jare nek ra ninja ra oleh dicinta
Opo koyo ngene susahe wong kere
Ameh nyandeng tresno kalah karo bondo

Lihat juga

Tags: via vallen, kimcil kepolen, official video, music of indonesia, samudra record, kimcil kepolen lirik, kimcil kepolen koplo, kimcil kepolen mp3, kimcil kepolen karaoke, kimcil kepolen ndx, kimcil kepolen via vallen, via vallen kimcil kepolen, lagu via vallen, dangdut via vallen, dangdut, dangdut koplo terbaru, dangdut koplo terbaru 2017, via vallen 2017, ndx aka, via vallen kimcil kepolen koplo, samudra record terbaru, samudra record terbaru 2017, via vallen terbaru

Download Lagu MP3 Terkait

Download Lagu MP3